LUKSUZNA VOZILA

Rent a car – Inter Auto, poseduje luksuzna vozila koja možete da iznajmite za vaša poslovna putovanja, važne manifestacije, svadbe, mature i razne druge dogadjaje. Naša prestižna vozila ulepšaće vašu svadbu, napraviće senzaciju na vašoj maturi ili nekom drugom slavlju i biće pametan izbor za vaše prijatelje iz inostranstva koji su navikli na luksuz, dobar stil i udobnost.

Mercedes s 350 CDI model 222

Ukoliko želite nepogrešivo najveći luksuz onda je najnoviji mercedes s klase, pravi izbor za vas. Velika, luksuzna i konforna limunzina koja će omogućiti da se osećate kao prava zvezda na koji god dogadjaj ili manifestaciju da idete.

Luksuzan, udoban, mističan i moćan! Ovo su osobine koje krase najnoviji Mercedes s klase. Njegova unutrašnjost sija a oprema i dizajn su znatno bogatiji od predjašnjih modela.

Iznajmljivanje sa vozačem po satu: 1h - 300 eura, 2h - 400 eura, 3h - 500 eura

Mercedes s 350 model 221

Mercedes s klase potvrdjuje zašto je Mercedes statusni simbol. Grejači za sedišta, masažeri I ostala dodatna oprema, samo su neke od stavki koje potvrdjuju kvalitet ovog vozila.

Iznajmljivanje sa vozačem po satu: 1h - 150 eura, 2h - 200 eura, 3h - 300 eura

Škoda Superb

Neverovatno vozilo! Ekonomičnost, veličina I divan dizajn, samo su neke od osobina nove Škode superb. Najveća prednost koju bismo izdvojili je ogroman prtljažnik, zato je ovo vozilo siguran I najbolji izbor za velike porodice I velike destinacije. Ne morate da brinete da li će sve vase stvari stati u automobil, jer garderober čak I najprohtevnijih žena staje u ovaj prtljažnik.

Vozilo je idealno I za poslovne ljude koji pre svega cene udobnost I ekonomičnost. Sa novim lepim dizajnom I izvarednim estetskim osobinama, ovo vozilo staje rame uz rame sa velikim brend kućama kao što su BMW ili Audi, uz mnogo manju cenu naravno.

Za nas, najbolji izbor cene I kvaliteta je upravo ovo vozilo (preporučujemo)

Iznajmljivanje sa vozačem po satu: 1h - 100 eura, 2h - 150 eura, 3h - 250 eura

VELIKE LIMUZINE

Svadbe, mature, momačke I devojačke večeri, rodjendani itd, sve su to razlozi da iznajmite jednu od dve naše Lincoln Limunzine. Ove limunzine uvek idu sa vozačem, vi samo treba da se opustite I uživate u slavlju.

LIMUNZINA TOWN CAR LINCOLN

Ova limunzina može da primi do 15 osoba. Cena joj kreće već od 120 eura po satu.

Jedan sat u ovoj limunzini je 150 e a vise od tri sata sa vozacem I picem iznosi 120 po satu.

LIMUNZIINA LINCOLN NAVIGATOR

Limunzina Lincoln Navigator može da primi čak 17 osoba. Idealna za velika slavlja I zagarantovan dobar provod. Cena već od 250 eura po satu.

Sat vremena kosta 220 e, vise od tri sata sa vozacem I picem kosta 170 evra po satu.

Uzimanje na duže vreme (cena po dogovoru)
Ovo važi za sva vozila iz Limo kategorije (kada se uzima vozač)
- Gorivo ( u nasem trosku)
- Putarina (u nasem trosku)
- Parking (u nasem trosku)