INTER AUTO RENT-A-CAR

Ime tradicije i poverenja

Pun rezervoar

Vozila se preuzimaju sa punim rezervoarom goriva

Bezbedna vozila

Svako vozilo je pregledano, tehnički ispravno i bezbedno

Mogućnost popusta

Na period veći od 15 dana, veoma niske cene po danu

Provereno najpovoljniji

Cena i usluga najpovoljnija u gradu

Posebne pogodnosti

Sedišta za decu, navigacija, lanci za sneg i td.

Lični vozač

Prevoz od i do aerodroma (mogućnost uzimanja vozača)

 
 

USLOVI IZNAJMLJIVANJA VOZILA

CENE

Cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima po srednjem kursu NBS na dan izdavanja vozila.

LICE KOJE IZNAJMLJUJE

Lice koje iznajmljuje vozilo mora posedovati važeću vozačku dozvolu minimum B kategorije. Za pojedina vozila je potrebno da vozač ima vise od 21 godinu.

DEPOZIT

Depozit je obavezan za većinu vozila i potrebno ga je dati prilikom ugovaranja odnosno preuzimanja vozila.

 
 

INTER-AUTO

Rent-a-Car

Rent a car firma osnovana je nakon višegodišnjeg iskustva u servisiranju i održavanju automobila svih marki. Ideja za Rent a car vozilima se javila potpuno spontano, kao želja da se klijentima izdaju vozila koja su tehnički potpuno ispravna, sigurna, dubinski oprana i spremna za vožnju. Svi dosadašnji klijenti koji su koristili Rent a car vozila iz naše firme, prepoznaju kvalitet, ispravnost i čistoću vozila koja su mlađa od 5 godina.

Neprekidno ulažemo u nova vozila i u našoj ponudi se pojavljuju sve atraktivniji i luksuzniji modeli, koji odgovaraju svim ukusima i potrebama. U ponudi imamo od izuzetno malih automobila poput Smart For-Two, VW UP, VW Polo i td. pa sve do SUV (gradskih džipova) kao što su Audi Q8, Mercedes GLC, BMW X5, a onda i pravih terenaca poput VW Amarok i Mitsubishi L200. Za prevoz više putnika ili robe u prilici smo da vam ponudimo i VW Transporter T6. Luksuzna vozila se mogu iznajmiti sa i bez vozača, isto tako se za potrebe svadbi, proslava i drugih manifestacija, vozila mogu ukrasiti po želji klijenata. Takođe nudimo i sedišta za decu. Svako sedište se pre izdavanja vozila očisti i dezinfikuje, a nakon toga pravilno postavi u vozilo. Potrebu za sedištem za decu je potrebno najaviti kako bi vas auto dočekao spreman za vožnju.